We are excited to announce that our Japanese cooking class for foreigners, “Wagaya,” which has been running since 2023, has relocated to a brand-new atelier in Meguro this March! 🎉
To celebrate this new beginning, we’re hosting a small reception party.
We would love for you to join us and take a look at our new space!
2023年より活動している外国人向け料理教室Wagayaですが、
3月より目黒区の新アトリエに拠点を移し再スタートを切りました🎉
それを記念し、レセプションパーティーを開催したいと思います!
Description
Date
Saturday, April 26th, 2025 (4月26日土曜)
Time
Open 18:00
Start 18:30
Close 21:30
How to / 予約・参加方法
1. Purchase your ticket on this page.
Booking Site
2. On the day of the event, please arrive at the venue by 18:30!
1.以下よりチケットを購入
Booking Site
2.当日 18時半まで までに現地へお越しください!
Venue 開催場所
House U, 2-3-9-102 Senzoku, Meguro-ku, Tokyo 152-0012
〒152-0012 東京都目黒区洗足2丁目3−9−102 ハウスU
Google Map
Cancellation キャンセルについて
・Cancellations are accepted up to three days before the event. Please contact us at the email address below to receive a refund.
・We’re unable to accept cancellations after that, so thank you for your understanding.
開催日3日前までにcontact@teruya.jpへご連絡ください。
それ以降のキャンセルについては、キャンセル不可となりますのでご了承ください。
Point
1.Making Okonomiyaki / お好み焼きづくり
We’ll split into teams and create our own original Okonomiyaki by choosing our favorite ingredients!
Once it’s freshly cooked, top it off with sauce, mayonnaise, and plenty of bonito flakes—then it’s time to enjoy together!
美味しいお好み焼きをみんなで作ります。
チームに分かれて好きな具材を入れた生地づくり。
焼いた後はお好みでソースよマヨネーズをかけてみんなで食べます。
かつお節も忘れずにね。

2.Enjoy delicious food with selected Japanese sake. 美味しい食事に日本酒「WAKAZE」
We will be serving “WAKAZE,” a Japanese Sake brewed at at distillery in France!
フランスに蒸留所を持つ日本酒”WAKAZE”をご用意しました!世界へ羽ばたく”Sake”に舌鼓を打ちながら、私たちのセレクトしたお猪口で乾杯しましょう!
WAKAZEについて

Exclusive Gift for Participants 参加者プレゼントあり!
・Everyone will receive a commemorative chocolate!
・If you get a “lucky” fortune cookie, you’ll win a special gift!
参加者全員に記念チョコをプレゼント。
また、フォーチュンクッキーで当たりが出たラッキーな方には、特別なプレゼントを用意しています!
Booking / ご予約はこちら
定員になり次第募集を締め切りますので、検討されている方はお早めにご予約ください!